Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dolandırıcılar ’Canlı Bomba’ Olaylarını Fırsata Çevirdi

Dolandırıcılar, meydana gelen ’canlı bomba’ olaylarını kullanarak vatandaşları dolandırmaya başladı. Bartın’da meydana gelen olayda, A.K. (45) isimli vatandaşı arayan dolandırıcılar, ‘Ankara’daki patlamada ölen canlı bombanın...

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2016 16:58
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2016 16:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dolandırıcılar, meydana gelen ’canlı bomba’ olaylarını kullanarak vatandaşları dolandırmaya başladı. Bartın’da meydana gelen olayda, A.K. (45) isimli vatandaşı arayan dolandırıcılar, ‘Ankara’daki patlamada ölen canlı bombanın üzerinden kimlik fotokopiniz çıktı’ diyerek 15 bin lirasını dolandırdı.
Edinilen bilgiye göre, Kemer Polis Karakolu’na başvuran A.K. isimli vatandaş, Bartın Asayiş Şube Müdürlüğü’nden aradığını söyleyen bir şahsın, Ankara’daki patlamada ölen canlı bombanın üzerinden kendisinin kimlik fotokopisinin çıktığını ve Bartın’da meydana gelen kuyumcu soygunundan sonra kendi kimlik fotokopisinin orada bulunduğunu, bu nedenle diğer teröristlerin yakalanması için kendilerine yardım etmesini, bir bankada bulunan hesaba şahısların yakalanması için ne kadar para varsa yatırın dediğini ve kendisinin de buna inanarak kızı ile birlikte gidip 15 bin lirayı verilen banka hesabına yatırdığını ifade etti. Daha sonra dolandırıldığını anladığını kaydeden A.K., şikayetçi olduğunu beyan etti.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.