Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dolandırdığı kişiler tarafından rehin alındı

Bolu’da yabancı uyruklu şahısları dolandırdığı iddia edilen ve dolandırdığı kişiler tarafından rehin alınarak darp edilen şahıs kaçarak polise sığındı. Dolandırıcı şahıs ve şahsı rehin alan 4 yabancı uyruklu kişi ifadelerinin...

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2016 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2016 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bolu’da yabancı uyruklu şahısları dolandırdığı iddia edilen ve dolandırdığı kişiler tarafından rehin alınarak darp edilen şahıs kaçarak polise sığındı. Dolandırıcı şahıs ve şahsı rehin alan 4 yabancı uyruklu kişi ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgi ve iddialara göre, doğu illerinden Bolu’ya gelen M.D. yanında getirdiği sahte altın sikkeleri Bolu’da yaşayan 4 Iraklı ve 1 Yemenli şahsa yaklaşık 150 bin TL karşılığında sattı. M.D.’den aldıkları sikkelerin sahte olduğu anlayan Ş.A., Y.K., M.A., A.K. ve M.A şahsı arayarak altın sikkelerden tekrar almak istediklerini söylediler.
Sahte sikkeleri satmak için şahısların evine giden M.D., 5 kişi tarafından darp edilerek 2 gün boyunca rehin alındı. Darp edilerek çeşitli yerlerinden yaralanan M.D. sabah saatlerinde diğer şahıslar uyurken evin camından kaçarak polise sığındı. Polis ekipleri M.D’nin söylediği adrese giderek 5 kişiyi gözaltına aldı. Ş.A., Y.K., M.A., A.K. ve M.A’nın verdikleri ifade sonrasında M.D.’nin dolandırıcı olduğu anlaşıldı.
Batı Karadeniz illerinde çok sayıda kişiyi yaklaşık 200 bin TL dolandıran M.D. ‘Nitelikli dolandırıcılık’, M.D.’yi rehin alarak darp eden Ş.A., Y.K., M.A., A.K. ve M.A ise ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlamasıyla adliyeye sevk edildiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.