Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doktoru Bıçaklayan Şahıs Bu Kez Başkasını Da Bıçaklayınca 7.5 Yıl Ceza Aldı

25 Yaşındaki H.k., 7 Yıl 6 Ay 25 Gün Hapis Cezasına Çarptirildi.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2016 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 16:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Doktoru Bıçaklayan Şahıs Bu Kez Başkasını Da Bıçaklayınca 7.5 Yıl Ceza Aldı
Samsun’da daha önce ambulansta görevli doktoru bıçakla yaralayıp ambulans şoförünü de ısıran şahıs, bir başka bıçakla yaralama suçundan yargılandığı davada 7 yıl 6 ay 25 gün hapis cezasına çarptırıldı.
Samsun’da geçen yıl sevgilisinin kalp krizi geçirdiğini belirterek eve ambulans isteyip daha sonra 112 Acil Servis’e ait ambulansa binmek isterken burada sağlıkçılar ile kavga edip doktoru bıçaklayıp ambulans şoförünü de yüzünden ısıran 25 yaşındaki H.K., bu olayda ilgili davası devam ederken, daha sonra 36 yaşındaki E.B.’yi bıçakla ağır yaraladı. Sağlıkçıları yaralayınca serbest bırakılan H.K., bu kez tutuklandı. H.K., hakkında E.B.’yi "öldürmeye teşebbüs" suçundan dava açıldı. Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen davada H.K., kendini savundu ve mahkemenin son sözünü sorması üzerine "Kararı yüce mahkemeye bırakıyorum. Affınıza sığınıyorum. Tahliyemi istiyorum" dedi.
Mahkeme heyeti H.K.’yi "adam öldürmeye teşebbüs" suçundan 7 yıl 6 ay, bıçak suçundan da 25 gün olmak üzere toplam 7 yıl 6 ay 25 gün hapis cezasına çarptırıp tutukluluk halinin devamına karar verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.