Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doktorlara FETÖ operasyonu: 24 gözaltı

Adana’da Fetullahçı Terör Örgütü’nün doktor yapılanmasına Adana merkezli Kilis, Şanlıurfa ve Mersin’de yapılan operasyonlarda 24 doktor, diş hekimi ve eczacı gözaltına alındı.Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Suçları...

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2016 09:12
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2016 09:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da Fetullahçı Terör Örgütü’nün doktor yapılanmasına Adana merkezli Kilis, Şanlıurfa ve Mersin’de yapılan operasyonlarda 24 doktor, diş hekimi ve eczacı gözaltına alındı.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Suçları Şube Müdürlüğü ekipleri, Sağlık Mensupları Derneği (SAMEDER) ve Yeryüzü Doktorları’na (YYD) Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) finans sağladığı gerekçesiyle şafak vakti operasyon başlattı. Polis Adana merkezli Kilis, Mersin ve Şanlıurfa’da bu dernek ve kuruluşun binaları da olmak üzere eş zamanlı olarak 32 ayrı adrese baskın yaptı. Yapılan baskında 24 doktor, diş hekimi ve eczacı gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli tıp birimine sağlık kontrolüne getirildikten sonra sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.