Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doktora saldıran şahıs adliyeye sevk edildi

Samsun’da silahlı saldırıda ağır yaralanan gence müdahale eden doktora saldırarak yaralayıp hastanelik eden şahıs adliyeye sevk edildi.Olay, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tomografi çekimi yapılan alanda meydana geldi. Edinilen...

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2016 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2016 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun’da silahlı saldırıda ağır yaralanan gence müdahale eden doktora saldırarak yaralayıp hastanelik eden şahıs adliyeye sevk edildi.
Olay, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tomografi çekimi yapılan alanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun’un İlkadım ilçesinin Kökçüoğlu Mahallesi’nde silahlı saldırıya uğrayan Umutcan A.(21) ağır yaralandı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Umutcan A., acil serviste tedavi altına alındı. Bu sırada hastanenin Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Ümit Halıcı, yaralı genci ameliyata almak için hazırlık yaptı. Umutcan A.’nın tomografisinin çekildiği bir sırada tomografi odasında bilgisayar ekranında ameliyat öncesi kurşunun verdiği zararı takip eden Doktor Ümit Halıcı, odanın kapısını tekme ile açıp içeri giren yaralının arkadaşı Muhammet A.O.’nun (23) saldırısına uğradı. Yaralanan doktor hastanede tedavi altına alınırken, İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınan Muhammet A.O., İlyasköy Polis Merkezi’ne teslim edildi.
Geceyi polis merkezinde geçiren Muhammet A.O., ifadesinin ardından "görevli memuru yaralamak ve devlet malına zarar vermek" suçlarından bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Muhammet A.O.’nun daha önce de silahla adam yaralama olaylarından suç kaydının bulunduğu öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.