Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doktor Oğlunun Yanında İntihar Girişiminde Bulundu

Malatya’da bir kişi, doktor olan oğlunun yanında silahla intihar girişiminde bulundu.Edinilen bilgiye göre, Zaviye Mahallesi Galip Demirel Sokak’ta yaşanan olayda iddiaya göre N.E. (57) bir süre önce ayrıldığı eşinin evinin önüne geldi....

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2016 13:54
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2016 13:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Malatya’da bir kişi, doktor olan oğlunun yanında silahla intihar girişiminde bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Zaviye Mahallesi Galip Demirel Sokak’ta yaşanan olayda iddiaya göre N.E. (57) bir süre önce ayrıldığı eşinin evinin önüne geldi. Bu sırada doktor olan oğluyla aynı arabaya binen N.E.’nin silahıyla bir el kafasına ateş ettiği iddia edildi. Durumun sağlık ekiplerine bildirilmesi ile kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık ambulansı ile Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırılan N.E.’nin yoğun bakıma alındığı ve hayati riskinin sürdüğü öğrenildi.
İntihar girişiminde kullanılan silah, 112 ekiplerince hastane polisine teslim edildi. Olay yeri inceleme ekipleri, intihar girişiminin yaşandığı sokak üzerinde çalışma yaptı. Olayın yaşandığı araçta bir adet mermi çekirdeği arka koltuk içerisine saplanmış olarak bulundu. Polis intihar girişimi ile ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.