Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dizi oyuncusunun ablasını yaralayan sanığın yargılanmasına başlandı

Eskişehir’de bir dizi oyuncusunun ablası olan Tuba Korkmaz’ı bıçakla yaralayan eski sevgilisinin yargılanmasına başlandı.Eskişehir’in Vişnelik Mahallesi Park Sokak’ta, 17 Haziran Cuma sabahı işe gitmek üzere servis bekleyen Tuba Korkmaz,...

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2016 19:16
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2016 19:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’de bir dizi oyuncusunun ablası olan Tuba Korkmaz’ı bıçakla yaralayan eski sevgilisinin yargılanmasına başlandı.
Eskişehir’in Vişnelik Mahallesi Park Sokak’ta, 17 Haziran Cuma sabahı işe gitmek üzere servis bekleyen Tuba Korkmaz, iki ay önce ayrıldığı eski erkek arkadaşı Fatih S. tarafından saldırıya uğramış, dört kez bıçaklanan Tuba Korkmaz’ı, doktor olan bir mahalle sakini görerek ilk müdahaleyi yapmış, genç kadın Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi’ne (ESOGÜ) kaldırılmıştı. Olayın ardından adliyeye sevk edilen Fatih S.’ye Tuba Korkmaz’ın ablası dizi oyuncusu Şeyma Korkmaz ile babası tepki göstermişti.
Olayla ilgili Eskişehir 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan davanın ilk duruşması yapıldı. Duruşmaya Tuba Korkmaz, tutuklu sanık Fatih S. ile avukatlar ve yakınları katıldı. Mahkeme heyeti, duruşmaya katılma talebinde bulunan Eskişehir Barosu Kadın Hukuk Komisyon üyeleri ile Kadın Cinayetlerini Durduracağı Platformu üyelerinin duruşmaya katılma taleplerini reddetti.
Sanık Fatih S. ‘tasarlayarak adam öldürmeye teşebbüs’ suçundan yargılandığı davanın ilk duruşmasında daha önce verdiği ifadelerinin doğru olduğunu belirtti. Fatih S., cep telefonundan Tuba Korkmaz’ın sosyal medya hesabına baktığımda biri ile konuştuğunu gördüğünü ve bundan dolayı sinirlendiğini ileri sürerek, “Konuşmalarda cinsel içerikler vardı. Tartışmamız sonrasında bir süre görüşmedik. Aradan zaman geçmesinin ardından yeniden görüşmeye başladık. Olay günü Tuba ile konuşmak için evin önüne geldik. Konuşmak istemedi. Aramızda itiş kakış oldu. Sinirlenerek, cebimden çıkardığım bıçağı rastgele salladım. Yaralandıktan sonra yere düştü. Ardından yerdeyken hakaret etmeye başladı. Orda bıçağı kullandım mı hatırlamıyorum” dedi.
“Tekrar dönerek boğazımı kesti”
Sanık ile aynı iş yerinde çalıştıklarını belirten Tuba Korkmaz ise duruşma salonunda şunları söyledi:
“Aramızda 6 ay birliktelik oldu. 2 aydır görüşmüyorduk. Olayın olduğu gün peşimden birinin geldiğini gördüm. Ardından bana çarpmasıyla bıçaklandığımı anladım. Boğuştuğumuz sırada yere düştüm. Üzerime çıkarak göğüs ve kalp kısmıma bıçak vurdu. Üzerimden kalkarak, kaçmaya başladı. Bende bu sırada doğrularak, eski eşimi, patronumu ve sağlık ekiplerini aradım. Bu sırada benim doğrulduğumu gördükten sonra tekrar geri dönerek boğazımı kesti. Olayın olduğu yerde bir kadın ‘bana kımıldama kocam doktor’ dedi. Yanıma geldiler. Bana ilk müdahaleyi yaptı. Ardından ambulans ile hastaneye götürüldüm” dedi.
Duruşma sırasında Tuba Korkmaz’ın avukatı sanığın olaydan 20 gün önce kendi kolunu kestiği görüntülerini müvekkiline gönderdiğini belirtti. Avukat, gönderilen resimlerin çıktısını mahkeme heyetine gösterdi. Mahkeme heyeti tanıkların dinlenmesi ve eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
Duruşma sonrasında açıklama yapan Avukat Meltem Banko, Tuba Korkmaz’a duruşmada iftira atıldığını ileri sürerek, suçlamaları kabul etmediklerini belirtti.
Duruşma sonrasında Tuba Korkmaz ise, konuşmak istemedi. Yakınları ile birlikte adliyeden ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.