Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyarbakır’daki Terör Saldırısında 5 Tutuklama

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 7 polisin şehit olduğu, 30 kişinin de yaralandığı terör saldırısıyla ilgili 5 kişi tutuklandı.Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada, Bağlar ilçesinde 7 polisin şehit olduğu,...

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2016 21:50
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2016 21:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 7 polisin şehit olduğu, 30 kişinin de yaralandığı terör saldırısıyla ilgili 5 kişi tutuklandı.
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada, Bağlar ilçesinde 7 polisin şehit olduğu, 15’i polis toplam 30 kişinin yaralandığı olayla ilgili gözaltına alınan E.K., S.K., Ç.İ., Z.Ö., F.K., V.K., N.K., F.Ş. ve A.A. isimli 9 şüphelinin Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildiği belirtildi. Şüpheliler A.A. ve F.Ş.’nin Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nce serbest bırakıldığı belirtilen açıklamada, N.K., F.K., Ç.İ. isimli 3 kişi hakkında adli kontrol hükümlerinin uygulanmasına, S.K., ve Z.Ö.’nün “devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozma, tasarlayarak öldürme” gerekçesiyle tutuklanmalarına, şüpheli Ç.İ. ve V.K.’nın ise “silahlı terör örgütüne üye olma” eylemlerinden tutuklanmalarına karar verilerek cezaevine gönderildiği kaydedildi. Açıklamada, “Olayla ilgisi olduğu değerlendirilen şüpheli 3 kişinin Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri devam etmekte olup, Cumhuriyet Başsavcılığımızca yürütülen 2016/10004 numaralı soruşturmanın safahatı ve sonucu hakkında kamuoyuna ayrıca bilgi verileceği kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.