Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyarbakır’daki Kazada Ölenlerin Kimlikleri Tespit Edildi

Diyarbakır’da bu sabah bir minibüsün devrilmesi sonucu aynı aileden ölen 6 kişi ve araçtaki 4 yaralının kimlikleri tespit edildi. Kazada ölenlerin ve yaralananların operasyonların sona erdiği Hakkari’nin Yüksekova ilçesine dönmek üzere...

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2016 13:54
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2016 13:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’da bu sabah bir minibüsün devrilmesi sonucu aynı aileden ölen 6 kişi ve araçtaki 4 yaralının kimlikleri tespit edildi. Kazada ölenlerin ve yaralananların operasyonların sona erdiği Hakkari’nin Yüksekova ilçesine dönmek üzere yola çıktıkları öğrenildi.
Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunun 30’uncu kilometresinde sabah saatlerinde bir minibüsün devrilmesi sonucu aynı aileden 3’ü çocuk 6 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralanmıştı. Kazanın detayları ortaya çıktı. Terör örgütü PKK’nın açtığı hendek ve kurduğu barikatlardan dolayı kaçarak yakınlarının bulunduğu Hatay’a yerleşerek bir süre burada yaşayan Salar ailesinin Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde terör operasyonlarının sona ermesi nedeniyle evlerine dönmek için yola çıktıkları öğrenildi.
Kazada hayatını kaybedenlerin sürücü Sadık Salar ile Çiğdem Salar (43), Cahide Salar, Berkan Salar (3), Zehra Salar ve Caner Salar (4), yaralananların ise Rabia Salar, Yeknur Salar, Ferhan Salar (17) ve Kerem Endakçı olduğu tespit edildi. Yaralı 4 kişinin Gazi Yaşargil ve Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerinde tedavileri sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.