Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyarbakır’da Yapılan Asayiş Uygulaması

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’nce merkez Kayapınar ilçesinde dün akşam saatlerinde başlayan huzur ve güven uygulamasında 897 araç arandı. 2 bin 536 kişinin GBT’si sorgulanırken toplam 3 adet silah ele geçirildi, araması bulunan 15 kişi...

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2015 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2015 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’nce merkez Kayapınar ilçesinde dün akşam saatlerinde başlayan huzur ve güven uygulamasında 897 araç arandı. 2 bin 536 kişinin GBT’si sorgulanırken toplam 3 adet silah ele geçirildi, araması bulunan 15 kişi yakalandı.
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tarafından 4 merkez ilçede huzur ve güven uygulamaları arttırıldı. Bağlar ilçesinde bulunan Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü binasında bir araya gelen ekipler, dün akşam saatlerinde bu kez Kayapınar ilçesinde uygulaması sürdürdü. 15’erli gruplar halinde ilçenin tüm cadde ve sokaklarına dağılan ekiplere özel harekat polisleri de eşlik etti. Şüpheli tüm araçlar ve şahıslar tek tek aranarak kimlik kontrolüne tabi tutuldu.
UMUMA AÇIK İŞ YERLERİ VE ŞÜPHELİ ŞAHISLAR ARANDI
Uygulama ilçenin bir çok noktasında aynı anda başladı. Toplam 2 bin 536 kişinin GBT’sinin yapıldığı uygulamada 3 silah ele geçirildi. Yoklama kaçağı olan 3 kişi ise ekipler tarafından gerekli mercilere teslim edildi. Vatandaşı sık sık rahatsız eden 53 dilenci de ekipler tarafından toplanarak Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Diyarbakır, Elazığ,Silvan, Mardin ve Şanlıurfa karayolu olmak üzere ilçenin birçok noktasında geçiş yapan araçlarda da uygulama yapıldı.
897 araçta yapılan sorgulamada 28 araca para cezası kesildi. 2 araç ise trafikten men edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.