Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyarbakır’da TSO, DTB ve DESOB hakkında soruşturma

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO), Ticaret Borsası (DTB) ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) hakkında, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’nın gözaltına alınmasının ardından yaptıkları...

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2016 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2016 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO), Ticaret Borsası (DTB) ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) hakkında, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’nın gözaltına alınmasının ardından yaptıkları açıklama nedeniyle soruşturma başlatıldı.
Diyarbakır’da Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’nın gözaltına alınmasını ardından 15 oda ve borsa ile sivil toplum kuruluşu tarafından basın açıklaması yapılarak, eş başkanların gözaltına alınmasına tepki gösterilmişti. Sivil toplum kuruluşları içerisinde bulunan DTSO, DTB ve DESOB hakkında soruşturma başlatıldı. Bu çerçevede, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’ndan 2 gün önce kente geldiği öğrenilen 2 müfettişin 3 kurumun evraklarını incelemeye başladığı belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.