Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyarbakır’da teröristlerin geri püskürtülmesi güvenlik kamerasına yansıdı

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde kalabalık bir terörist grubun sivil halkın bulunduğu alandaki polis karakoluna saldırması an be an güvenlik kamerasına yansıdı. Karakolda az sayıda bulunan güvenlik güçleri sivil halkın güvenliğini aldıktan...

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2016 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2016 14:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde kalabalık bir terörist grubun sivil halkın bulunduğu alandaki polis karakoluna saldırması an be an güvenlik kamerasına yansıdı. Karakolda az sayıda bulunan güvenlik güçleri sivil halkın güvenliğini aldıktan sonra kalabalık terörist grubu geri püskürttü.
Olay, 2 Eylül 2016’da Dicle ilçesi Ergani Caddesi üzerinde bulunan 27 Mayıs Mahallesi’nde yaşandı. İlk kez görüntülerin ortaya çıktığı olayda sivil vatandaşlar normal hayatında iken bir anda teröristleri gördü. Hızla bölgeden uzaklaşan vatandaşlar buldukları alanlarda saklandı. Kalabalık terörist grubu ilçenin çevresine yerleştikten sonra roketatarlarla güvenlik güçlerine saldırdı. Karakol binasında az sayıda bulunan güvenlik güçleri saldırıya anında karşılık verdi. Bunun üzerine çıkan çatışma yaklaşık 1,5 saat sürdü. Güvenlik güçlerinin karşılık vermesine daha fazla dayanamayan kalabalık terörist grubu karanlıktan faydalanarak bölgeden kaçtı. Ardından bölgeye çok sayıda zırhlı araç ve polis ekibi sevk edildi. Güvenliğin alındığı ilçede polisin başlattığı operasyonda bir terörist yaralanırken ayrıca bir araçta 250 kilogram bomba ele geçirildi. Yaralı terörist ise karanlıktan faydalanarak kaçtı.
Teröristlerin roket atma anı ve ateş açması ile vatandaşların bölgeden kaçması an be an güvenlik kamerasına yansıdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.