Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyarbakır’da Taziye Evinde Yangın

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde bir taziye evinde mutfak tüpünün alev alması sonucu çıkan yangında ev kullanılamaz hale geldi.Edinilen bilgilere göre olay, Yenişehir ilçesi Ali Emiri 6. Sokak’ta bulunan Bayhan apartmanında meydana geldi....

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2016 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2016 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde bir taziye evinde mutfak tüpünün alev alması sonucu çıkan yangında ev kullanılamaz hale geldi.
Edinilen bilgilere göre olay, Yenişehir ilçesi Ali Emiri 6. Sokak’ta bulunan Bayhan apartmanında meydana geldi. Annelerinin ölümü nedeniyle evlerine gelen ziyaretçileri ağırlayan aile bireyleri, yemek yapmak için mutfağa gitti. Burada bulunan mutfak ve iki piknik tüpünü yakan aile, yemekleri ateşin üstüne verdikten sonra ziyaretçilerin yanına geçti. Bu sırada üzerlerinde yemek bulunan mutfak ve piknik tüpleri, gaz sıkışması nedeniyle alev aldı. Bir anda yayılan duman nedeniyle yangını fark eden evdekiler, hemen dışarı çıktı. Çevredekilerin itfaiye ve ambulans ekiplerine haber vermesiyle olay yerine gelen ekipler, yangına müdahale etti. Mutfakta bulunan ve alev alan iki tüp de patlamadan söndürülerek bahçeye alındı.
Dumandan etkilenen 3 kişi, olay yerine gelen ambulansta tedavi edildi.
Çıkan yangın nedeniyle ev kullanılamaz hale gelirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.