Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyarbakır’da Silahlı Soygundan Aranan 2 Kişi Yakalandı

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen 6 ayrı operasyonda, silahlı soygun suçundan aranan 2 kişi yakalandı. Şahıslar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.Konuya ilişkin Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamada,...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2016 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2016 10:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen 6 ayrı operasyonda, silahlı soygun suçundan aranan 2 kişi yakalandı. Şahıslar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Konuya ilişkin Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamada, kent merkezinde meydana gelen silahlı soygun olaylarının aydınlatılması ve çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik olarak Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 27 Nisan’da 6 ayrı adrese operasyon düzenlendiği belirtildi. Açıklamada, “Operasyonda yapılan aramalarda, 1 adet tabanca, 1 adet pompalı tüfek, 1 adet kurusıkı tabanca, 43 adet fişek, 35 gram esrar maddesi, 0,85 gram eroin maddesi, 22 adet çalıntı olduğu değerlendirilen cep telefonu ile 2 adet tablet bilgisayar ve 1 adet dizüstü bilgisayar ele geçirilmiştir. Yapılan operasyon ile 3 petrol istasyonu ve 1 kuyumcuya yönelik olarak meydana gelen 4 ayrı nitelikli yağma suçu aydınlatılmış olup, bahse konu suçları işleyen 3 şahıs tespit edilmiştir. Şahıslardan 2’si yakalanmış, haklarında adli işlem tesis edilmiş ve tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. Firari olan şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalara devam edilmektedir” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.