Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyarbakır’da Karpuz Taşıyan Kamyonet Devrildi:3 Yaralı

Diyarbakır’da karpuz taşıyan pazarcı kamyoneti bilinmeyen bir nedenden dolayı kaza yaptı.Kaza esnasında devrilen kamyonetin arka kasasında olan 3 kişi ise karpuzların altında kalarak yaralandı.Edinilen bilgilere göre kaza, Diyarbakır’ın...

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2015 03:58
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2015 03:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’da Karpuz Taşıyan Kamyonet Devrildi:3 Yaralı
Diyarbakır’da karpuz taşıyan pazarcı kamyoneti bilinmeyen bir nedenden dolayı kaza yaptı.Kaza esnasında devrilen kamyonetin arka kasasında olan 3 kişi ise karpuzların altında kalarak yaralandı.
Edinilen bilgilere göre kaza, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Bağcılar mahallesi Karanfil 7. Caddesi üzerinde meydana geldi.
Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 21 AT 311 plakalı karpuz yüklü kamyonet sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı bir anda devrildi, devrilen kamyonette bulunan karpuzlarla yola savrulurken kasada oturan 3 kişi ise karpuzların altında kalarak yaralandılar.
Yaralılar bölgeye çağrılan ambulanslarla çevrede bulunan hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken olay yerine gelen polis ekipleri ise kamyonetin lastiklerini inceleyerek tutanak tuttular. Polisin incelemesinin ardından devrilen kamyonet çekiciyle olay yerinden kaldırılarak sanayiye götürüldü. Polis kazaya ilişkin soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.