Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyarbakır’da Hücre Evi Operasyonu

Diyarbakır’da terör örgütü PKK mensuplarının kaldığı hücre evine operasyon düzenlendi. Bir teröristin öldürüldüğü operasyonda, bir terörist yaralı olarak yakalandı. Operasyon sırasında yaşanan patlamada bir polis memuru da hafif...

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2016 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2016 15:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’da terör örgütü PKK mensuplarının kaldığı hücre evine operasyon düzenlendi. Bir teröristin öldürüldüğü operasyonda, bir terörist yaralı olarak yakalandı. Operasyon sırasında yaşanan patlamada bir polis memuru da hafif yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve Özel Harekat Şube Müdürlükleri tarafından, merkez Kayapınar ilçesi Fırat Mahallesi 493’üncü sokakta bulanan META 2 apartmanında teröristler tarafından hücre evi olarak kullanıldığı belirlenen bir eve operasyon düzenlendi. Çok sayıda polisin katılımıyla düzenlenen operasyonda eve giren polise ateş açıldı. Polisin de karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Çatışmada, bir terörist öldürüldü, bir terörist de yaralı olarak ele geçirildi. Bu sırada evin içerisinde bir patlama da yaşandı. Henüz neden kaynaklandığı öğrenilemeyen patlama sırasında bir polis memuru hafif yaralandı. Yaralı polis, olay yerine çağrılan ambulansla Diyarbakır Asker Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.
Polisin abluka altına aldığı bölgeye çok sayıda ambulans istenirken, operasyon sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.