Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyarbakır’da Hırsızın Yakalanma Anı Kameralara Yansıdı

Diyarbakır’da bir AVM’nin önünde park halindeki araçtan elektronik cihaz çaldıktan sonra kaçan bir kişi kovalamaca sonucu özel güvenlik görevlileri tarafından yakalandı. Hırsızın yakalanma anı kameralar tarafından kaydedildi.Edinilen...

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2016 20:46
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2016 20:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’da bir AVM’nin önünde park halindeki araçtan elektronik cihaz çaldıktan sonra kaçan bir kişi kovalamaca sonucu özel güvenlik görevlileri tarafından yakalandı. Hırsızın yakalanma anı kameralar tarafından kaydedildi.
Edinilen bilgilere göre olay, Diyarbakır-Şanlıurfa karayolu üzerinde bulunan Ceylan Karavil Park’ta meydana geldi. Burada park halinde olan lüks bir araç içerisinde bulunan elektronik cihaz hırsız tarafından fark edildi. Aracın etrafında bir sure dolaşan şahıs, aracın içinde bulunan cihazı alarak kaçmaya başladı. Durumu fark eden özel güvenlik görevlileri ve vatandaşlar şahısı kovalamaya başladı. Şahısın kovalanarak yakalanma anı ise kameralara yansıdı. Yakalanan şahıs, kelepçelendikten sonra AVM’ye götürülerek bölgeye çağrılan polis ekiplerine teslim edildi.
OLAYI GÖRÜNTÜLEYEN GAZETECİLER ENGELLENDİ
Öte yandan, olayı görüntüleyen gazeteciler yine engellendi. Olayı güvenlik kamerasından izleyen AVM yetkilileri, güvenlik personellerine telsizden anons geçerek olayın görüntülenmesini engellemeleri yönünde talimat verdi. Bunun üzerine güvenlik personelleri ise gazetecilerin yanına gelerek engelleyip görüntülerin silmesini istedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.