Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyarbakır’da güvenlik önlemleri arttırılıyor

Kent içerisindeki birçok bölgeye uygulama noktalarının oluşturulduğu ve başta karakollar olmak üzere kamu binaları çevresinde geniş güvenlik önlemlerinin alındığı Diyarbakır’da, merkez 4 ilçe yeni teknoloji Elektronik Sistem Entegrasyonlarıyla...

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2016 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2016 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kent içerisindeki birçok bölgeye uygulama noktalarının oluşturulduğu ve başta karakollar olmak üzere kamu binaları çevresinde geniş güvenlik önlemlerinin alındığı Diyarbakır’da, merkez 4 ilçe yeni teknoloji Elektronik Sistem Entegrasyonlarıyla (MOBESE) donatıyor.
Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, terör olayları nedeniyle kentte aldığı güvenlik önlemlerini her geçen gün arttırıyor. Birçok noktasında polis uygulama noktalarının oluşturulduğu ve başta Diyarbakır Valiliği ile karakollar olmak üzere neredeyse tüm kamu binaları çevresine beton bloklar konularak, geniş güvenlik önlemlerinin alındığı kent, yeni teknoloji MOBESE’lerle donatılıyor. Kentte kavşaklardaki MOBESE’lere ilave olarak, 4 merkez ilçenin birçok caddesine yüzlerce yeni MOBESE direkleri dikildi. Direklere hareketli ve sabit kameraların takılacağı öğrenildi. Hızlı bir şekilde yürütülen çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağı bildirildi.
Diyarbakır’da MOBESE çalışmaları 9 yıl önce başlamış ve ilk çalışmada kentin başta kavşakları olmak üzere çeşitli bölgelerine 230 kamera yerleştirilmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.