Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyarbakırda Fetö/pdy Operasyonunda Gözaltına Alınan 5 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Diyarbakır’da önceki gün düzenlenen FETO/PDY operasyonunda gözaltına alınan 5 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şahısların, ikametleri başta olmak üzere dernek ve iş yerlerinde yapılan aramada, usulsüz olarak...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2016 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2016 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’da önceki gün düzenlenen FETO/PDY operasyonunda gözaltına alınan 5 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şahısların, ikametleri başta olmak üzere dernek ve iş yerlerinde yapılan aramada, usulsüz olarak topladıkları 10 milyon TL’nin ele geçirildiği öğrenildi.
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nca, FETÖ/PDY terör örgütüne finans sağlayan kişilerle ilgili başlatılan soruşturma çerçevesinde, önceki gün Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda, H.E., M.Ş.E., V.E., H.S. ve V.P. isimli 5 şüpheli gözaltına alındı. Şahıslar, emniyette bugün tamamlanan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Öte yandan, şahısların ev, iş yeri ve yöneticisi oldukları Kimse Yok Mu Derneği’nde yapılan aramalarda, usulsüz olarak toplatıldığı belirlenen 10 milyon TL ile 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet tabanca şarjörü, 9 adet fişek, çok sayıda dijital meteryal, banka dekontları, farklı şahıslara ait çok sayıda kimlik fotokopisi, fotoğraflar, CV bilgileri, sağlık raporları, banka hesap dökümleri ve alacak verecek kayıtlarının tutulduğu ajandalar ele geçirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.