Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyarbakır’da bombalı araç bulundu

Diyarbakır’da bir caddede park edilmiş halde bulunan aracın ihbarını alan polis ekipleri yaptıkları incelemede araçta bomba olduğunu tespit etti. Araçtaki bomba fünye ile patlatılarak etkisiz hale getirildikten sonra incelenmek üzere emniyet...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2016 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2016 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’da bir caddede park edilmiş halde bulunan aracın ihbarını alan polis ekipleri yaptıkları incelemede araçta bomba olduğunu tespit etti. Araçtaki bomba fünye ile patlatılarak etkisiz hale getirildikten sonra incelenmek üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.
Edinilen bilgiye göre vatandaşların ihbarı üzerine Kayapınar ilçesi Gaziler semti Fırat Bulvarı’na giden polis ekipleri park halinde bir kamyonetin yol kenarında beklediğini gördü. Polis ekipleri bölgede güvenlik önlemleri aldıktan sonra bomba imha uzmanları ve bomba arama köpekleri ile kamyonette arama yaptı. Bomba imha uzmanları ve bomba arama köpeklerinin yaptıkları aramalar sonucunda kamyonette bomba tespit edildi. Tespit edilen bomba fünye ile patlatılarak etkisiz hale getirildi. Bölgede geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, fünye ile bombayı patlatıp etkisiz hale getirdikten sonra kamyoneti incelemek üzere Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü bahçesine götürmek üzere çekici ile olay yerinden kaldırıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.