Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyarbakır’da bir kişi, uzun namlulu silahlarla ortağını kaçırmak istedi

Diyarbakır’da, geçtiğimiz gün aralarında alacak verecek meselesi bulunan ortağının konuşmak için çağırdığı bir kişi, tuzağa düşürüldüğünü anladı. Etrafını uzun namlulu silahlı adamların sardığı şahıs, polisin kısa sürede...

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2016 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2016 11:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’da, geçtiğimiz gün aralarında alacak verecek meselesi bulunan ortağının konuşmak için çağırdığı bir kişi, tuzağa düşürüldüğünü anladı. Etrafını uzun namlulu silahlı adamların sardığı şahıs, polisin kısa sürede olay yerine gelmesi ile kaçırılmaktan son anda kurtuldu.
Edinilen bilgilere göre olay, 28 Haziran Salı günü meydana geldi. İddiaya göre, Nusret Bekiranlı ile eski ortağı Veysi H. arasında alacak verecek meselesi nedeni ile sorun çıktı. Nusret Bekiranlı, alacağını tahsil etmek için Veysi H.’den davacı oldu. Davadan sonra Nusret Bekiranlı ile görüşmek için araya aracı koyan Veysi H., 28 Haziran’da akşamüzeri görüşmek üzere sözleşti.
Kayapınar ilçesi 75 Metrelik Yol civarında görüşmeye giden Nusret Bekiranlı, etrafını saran silahlı adamlarca, bir araca bindirilmek istendi. Zanlılara direnen Bekiranlı, polisin kısa sürede olay yerine gelmesi ile kaçırılmaktan son anda kurtulurken, zanlılar olay yerinden hızla kaçtı.
Silahlı şahıslar güvenlik kamerasında
28 Haziran günü yaşanan olay, çevrede bulunan güvenlik kamerasına da yansıdı. İki ortağın buluşmak için sözleştiği yere önceden gelen 4 araç, olay yerinde beklemeye geçti. Bekiranlı’nın geldiğini gören zanlılar, silahları ile arabadan inerek şahsın bulunduğu yere doğru koştu. Daha sonra tekrar araçlarına dönen zanlılar, bagajda bulunan uzun namlulu silahları alıp havaya ateş açarken polisin geldiğini görüp araçlarıyla olay yerinden kaçtı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.