Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyarbakır’da 93 Kilogram Esrar Ele Geçirildi

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde, İl Jandarma Komutanlığı’nca düzenlenen operasyonlarda, toplam 93 kilogram esrar ele geçirildi.Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı’nca uyuşturucu ile mücadele ve bölücü...

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2016 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2016 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’ın Lice ilçesinde, İl Jandarma Komutanlığı’nca düzenlenen operasyonlarda, toplam 93 kilogram esrar ele geçirildi.
Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı’nca uyuşturucu ile mücadele ve bölücü terör örgütünün finansal kaynaklarını deşifre etmek kapsamında, Lice ilçesi Duru Jandarma Karakol Komutanlığı sorumluluk alanı olan Duru Mahallesi kırsalında uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şahısların yakalanması ve uyuşturucu maddelerinin ele geçirilmesine yönelik arazi arama, tarama faaliyetinin icra edildiği belirtildi. Açıklamada, "İcra edilen arama faaliyetinde, Duru Mahallesi kırsalında dere yatağı içerisinde bulunan mağara içerisinde toprağa gömülü vaziyette uyuşturucu madde 82 kilogram kubar esrar ile başka bir bölgede yine toprağa gömülü vaziyette uyuşturucu madde 11 kilogram toz esrar ele geçirilmiştir. Cumhuriyet savcısının talimatı ile yakalanan esrar maddelerine el konulurken, olay ile ilgili olarak adli tahkikata devam edilmektedir. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, teröristle ve uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir" denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.