Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyarbakır’da 9 Bin 100 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı’nca yapılan çalışmalarda toplam 9 bin 100 paket kaçak sigara ele geçirildi.Konuya ilişkin Diyarbakır Valiliği tarafından yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri...

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2016 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2016 13:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı’nca yapılan çalışmalarda toplam 9 bin 100 paket kaçak sigara ele geçirildi.
Konuya ilişkin Diyarbakır Valiliği tarafından yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kaçakçılık ile mücadele kapsamında yol arama ve kontrol faaliyetlerinin yapıldığı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:
“Bismil/Sinan Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından icra edilen yol kontrol ve aramalarında Batman ilinden Diyarbakır iline seyahat etmekte olan yolcu otobüsünde yapılan aramada 3 farklı yolcuya ait valiz içerisinde piyasa değeri yaklaşık 8 bin 700 TL olan toplam bin 450 paket değişik markalarda kaçak sigara ele geçirilmiştir. Bismil/Kamışlı Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından icra edilen yol kontrol ve aramalarında ise, Batman ilinden Diyarbakır iline seyahat etmekte olan hususi otomobilde yapılan arama ve kontrollerde otomobilin bagaj ve arka koltuklar üzerinde piyasa değeri yaklaşık 45 bin 900 TL olan toplam 7 bin 650 paket değişik markalarda kaçak sigara ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatı ile ele geçirilen kaçak sigaralara el konulmuş olup, olay ile ilgili 5 şüpheli hakkında adli işlemlere başlanılmıştır.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.