Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyarbakır’da 61 bin 880 paket kaçak sigara ele geçirildi

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde yapılan çalışmalarda piyasa değeri 371 bin TL olan, 61 bin 880 paket kaçak sigara ele geçirildi.Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamada, “İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Çınar...

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2016 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2016 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde yapılan çalışmalarda piyasa değeri 371 bin TL olan, 61 bin 880 paket kaçak sigara ele geçirildi.
Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamada, “İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Çınar İlçe Jandarma Komutanlığınca, uzun süredir yapılan çalışmalar ve takip neticesinde farklı zamanlarda, piyasa değeri 371 bin TL olan 61 bin 880 paket değişik markalarda kaçak sigara ele geçirilmiştir. Bu kapsamda, Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatı ile tespit edilen şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik 8 ayrı adreste adli arama faaliyeti icra edilmiş, icra edilen aramada örgütlü olarak sigara kaçakçılığı suçunu işlediği tespit edilen 7 şüpheli gözaltına alınmış olup, haklarında adli işlemlere başlanılmıştır. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve kaçakçılığın önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.