Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyarbakır’da 6 Bin 670 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı’nca gerçekleştirilen çalışmalarda piyasa değeri 40 bin 20 TL olan 6 bin 670 paket kaçak sigara ele geçirildi.Diyarbakır Valiliği’nce, İl Jandarma Komutanlığı’nın gerçekleştirdiği yol arama ve...

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı’nca gerçekleştirilen çalışmalarda piyasa değeri 40 bin 20 TL olan 6 bin 670 paket kaçak sigara ele geçirildi.
Diyarbakır Valiliği’nce, İl Jandarma Komutanlığı’nın gerçekleştirdiği yol arama ve kontrol çalışmalarına ilişkin yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, “Batman’dan Diyarbakır iline seyahat etmekte olan kargo şirketine ait kamyonda yapılan aramada giyim kolilerinin arasına gizlenmiş vaziyette piyasa değeri 36 bin 900 TL olan toplam 6 bin 150 paket değişik markalarda kaçak sigara, ayrıca aynı gün Batman ilinden Diyarbakır iline seyahat etmekte olan yolcu otobüsü içerisinde bir yolcuya ait valiz içerisinde piyasa değeri yaklaşık 3 bin 120 TL olan toplam 520 paket değişik markalarda kaçak sigara ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile ele geçirilen kaçak sigaralara el konulmuş olup, olay ile ilgili 3 şüpheli hakkında adli işlemlere başlanılmıştır. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve kaçakçılığın önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.