Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyarbakır’da 38 Bin 500 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı’nca yapılan çalışmada, piyasa değeri 231 bin TL olan 38 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi.Diyarbakır Valiliği tarafından, İl Jandarma Komutanlığı’nın kaçakçılığı önleme faaliyetlerine...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı’nca yapılan çalışmada, piyasa değeri 231 bin TL olan 38 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi.
Diyarbakır Valiliği tarafından, İl Jandarma Komutanlığı’nın kaçakçılığı önleme faaliyetlerine ilişkin yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, “Çınar/Ovabağ Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından Kaçakçılık ile mücadele kapsamında yol arama ve kontrol faaliyetleri icra edilmiştir. İcra edilen yol kontrol ve aramalarında Şanlıurfa ilinden Diyarbakır iline seyahat etmekte olan kamyonetin kasasında yapılan aramada brandanın altına gizlenmiş vaziyette piyasa değeri 231 bin TL olan toplam 38 bin 500 paket değişik markalarda kaçak sigara ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile ele geçirilen kaçak sigaralara el konulmuş olup, olay ile ilgili 2 şüpheli hakkında adli işlemlere başlanılmıştır. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve kaçakçılığın önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.