Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyarbakır’da 1 Ton Hayvansal Ürün Ele Geçirildi

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmada, menşei ve kaynağı belli olmayan 1 ton hayvansal ürün ele geçirildi.Konuya ilişkin Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı Bismil/Sinan...

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2016 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2016 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’da 1 Ton Hayvansal Ürün Ele Geçirildi
Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmada, menşei ve kaynağı belli olmayan 1 ton hayvansal ürün ele geçirildi.
Konuya ilişkin Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı Bismil/Sinan Jandarma Karakol Komutanlığı’nca kaçakçılık ile mücadele ve Hayvan Sağlığı Kanunu kapsamında yol kontrol ve adli arama faaliyetleri yapıldığı belirtildi. Açıklamada, “İcra edilen yol arama ve kontrol faaliyetlerinde lokanta ve restoranlara satılmak amacıyla Batman ilinden Diyarbakır iline götürülmeye çalışılan, bir araç içerisinde yaklaşık 1000 kilogram menşei ve kaynağı belli olmayan hayvansal ürün ele geçirilmiştir. Tüketilmesi durumunda insan sağlığına önemli derecede tehlikeye sokacak bu ürünler İlçe Tarım Müdürlüğü ekiplerine imha edilmek üzere teslim edilmiş olup, bu ürünleri taşıyan 1 şüpheli hakkında ise idari para cezası kesilerek hakkında yasal işlem başlatılmıştır. Halkımızın huzur ve güvenliği ile sağlığının korunması ve kaçakçılığın önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.