Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyarbakır’da 1 terörist etkisiz hale getirildi

Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı tarafından Diyarbakır’ın Lice ilçesi kırsalında gerçekleştirilen operasyonda 1 terörist etkisiz hale getirilirken, çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre,...

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2016 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2016 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı tarafından Diyarbakır’ın Lice ilçesi kırsalında gerçekleştirilen operasyonda 1 terörist etkisiz hale getirilirken, çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre, 7’nci Kolordu Komutanlığı harekat komutasında bulunan Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı tarafından, 24 Eylül 2016 tarihinde Diyarbakır’ın Lice kırsalında icra edilen operasyonda; bölücü terör örgütü mensubu 1 terörist, 1 adet roketatar, 1 adet Kalaşnikof piyade tüfeği, 1 adet tabanca ve 1 adet el telsizi ile birlikte ölü olarak ele geçirildi. Bölücü terör örgütü işbirlikçisi bir kişinin ise 1 adet M-16 piyade tüfeği, 5 adet şarjörü, 2 adet el bombası ve 2 adet av tüfeği ile birlikte yakalandığı kaydedildi.
Ayrıca yapılan aramalarda; 1 adet sabit telsiz, 1 adet Kalaşnikof piyade tüfeği, 1 adet şarjörü ve 80 adet fişeği, 300 bin kök kenevir bitkisi, bin 200 kilogram kubar esrar ve bin 350 kilogram toz esrar, muhtelif malzemenin ele geçirildiği belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.