Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyarbakır Polisine Bombalı Araç Uyarısı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde zırhlı polis servisine bomba yüklü araçla saldırı düzenleyen teröristlerin, kentte bulunan bomba yüklü 2 araçla daha saldırı hazırlığında olduğuna ilişkin bilgi Emniyet’i harekete geçirdi. Emniyet,...

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2016 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2016 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde zırhlı polis servisine bomba yüklü araçla saldırı düzenleyen teröristlerin, kentte bulunan bomba yüklü 2 araçla daha saldırı hazırlığında olduğuna ilişkin bilgi Emniyet’i harekete geçirdi. Emniyet, kentte görevli tüm polislere bombalı araç uyarısında bulunarak, dikkatli olmalarını istedi. Uyarıda, teröristlerin Sur ilçesindeki Çarşı Karakolu’nu hedef alabileceğine de dikkat çekildi.
Merkez Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi’nde 31 Mart’ta polisleri taşıyan zırhlı servis aracına yapılan ve 7 polisin şehit olmasına, aralarında polis ve sivillerin de bulunduğu 27 kişinin yaralanmasına neden olan terör saldırısı ile ilgili soruşturma sürüyor. Polis, yürütülen soruşturma çerçevesinde, kentte bombalı 2 aracın daha olabileceği bilgisine ulaştı. Bu bilgi Emniyet Müdürlüğü’nü harekete geçirirken, kentte görevli tüm polislere uyarı yapıldı. Uyarıda, tarife uyan 2 lüks marka araçla ilgili tüm personellerin dikkatli olması istendi.
Uyarıda, PKK/KCK terör örgütü mensupları tarafından Diyarbakır’ın Sur İlçesi kırsal bölgesindeki Mermer Jandarma Karakolu’na 24 Mart’ta yapılan saldırının benzerinin, ilçe merkezindeki Çarşı Polis Karakolu’na yapılmasının planlandığına da dikkat çekildi. Teröristlerin, bu planları ile ilgili, keşif çalışmalarını tamamladığı ve eylemin gece saatlerinde yapılması yönünde rapor sundukları yönünde istihbarat elde edildiği de kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.