Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyarbakır Polisi Nevruz Teyakkuzuna Geçti

Diyarbakır’da yarın kutlanması planlanan Nevruz için hazırlıklar sürerken polis ekipleri kutlama alanı için teyakkuza geçti. 5 arama noktasının kurulduğu alanda, dün gece sahne üzerinde bulunan terör örgütüne ait fotoğraflar polisler...

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2016 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2016 13:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır Polisi Nevruz Teyakkuzuna Geçti
Diyarbakır’da yarın kutlanması planlanan Nevruz için hazırlıklar sürerken polis ekipleri kutlama alanı için teyakkuza geçti. 5 arama noktasının kurulduğu alanda, dün gece sahne üzerinde bulunan terör örgütüne ait fotoğraflar polisler tarafından kaldırıldı.
Diyarbakır’da Demokratik Toplum Kongresi (DTK) tarafından organize edilen Nevruz kutlamasının hazırlıkları sürüyor. Merkez Bağlar ilçesinde bulunan Nevruz Parkı’nda yapılacak olan kutlamalar için Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü teyakkuza geçti. Zırhlı araçların konuşlandırıldığı alanda, çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Temizlik çalışmalarının sürdüğü alanda yakılacak olan ateş için bir ton odun getirildi.
Nevruz tertip komitesi yetkililerinden edinilen bilgilere göre alanda 100 erkek ve kadın olmak üzere 200 seyyar lavabo kuruldu. Parti üyeleri, zabıta ve polis ekiplerinin aralarında olduğu 4 bin 500 kişi ise alanda güvenlik önlemi alacak. 5 arama noktasının kurulduğu alanın çevresi ise bariyerler tarafından çevrildi.
TERÖR ÖRGÜTÜNE AİT FOTOĞRAFLAR İNDİRİLDİ
Nevruz kutlamalarının yapıldığı alana dün gece polis ekipleri giriş yaptı. Mahkeme kararıyla alana giren polisler, terör örgütüne ait fotoğrafları tespit etti. Ekipler, incelemenin ardından terör örgütüne ait olan fotoğrafları indirdi. Alanın güvenliğini alan polis ekiplerinin zırhlı araçlarla bekleyişi sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.