Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dişini Çektirdikten Sonra Hayatını Kaybeden Polis Son Yolculuğuna Uğurlandı

Samsun’da 5 dişini birden çektirdikten sonra rahatsızlanarak hastanede tedavi altına alınan ve yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden polis memuru Yalçın Ağca, memleketi Ordu’da gözyaşları içinde toprağa verildi.Samsun...

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2016 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2016 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dişini Çektirdikten Sonra Hayatını Kaybeden Polis Son Yolculuğuna Uğurlandı
Samsun’da 5 dişini birden çektirdikten sonra rahatsızlanarak hastanede tedavi altına alınan ve yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden polis memuru Yalçın Ağca, memleketi Ordu’da gözyaşları içinde toprağa verildi.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu’nda görevli 23 yıllık polis memuru 44 yaşındaki Yalçın Ağca, 20 gün önce diş tedavisi için Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Diş Hastanesi’ne gitti. Burada 5 dişi birden çekilen Yalçın Ağca, diş çekiminin ardından fenalaştı. Gerekli müdahalesi yapıldıktan sonra eve gönderilen Yalçın Ağca, aynı gün akşamı evinde yeniden rahatsızlanınca Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
20 gündür hastanede tedavi altında bulunan Yalçın Ağca, önceki gece hayatını kaybetti. Evli 2 çocuk babası olan ve 10 yıldır Samsun’da görev yapan 23 yıllık polis memuru Yalçın Ağca’nın cenazesi kesin ölüm sebebinin tespiti için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Otopsi işleminin ardından Ağca’nın cenazesi dün gece memleketi Ordu’nun Akkuş ilçesinin Karaçal Mahallesi’ndeki baba evine götürüldü. Yalçın Ağca’nın cenazesi bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında gözyaşları içinde toprağa verildi.
Ağca’yı son yolculuğunda Samsun’daki meslektaşları yalnız bırakmadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.