Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Direğe Çarpan Araçta 1 Kişi Öldü

Elazığ’da direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu yoldan çıkan bir otomobil, direğe çarparak durabildi, kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.Kaza, Elazığ-Bingöl Karayolu’nun 25. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet...

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2016 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2016 12:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elazığ’da direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu yoldan çıkan bir otomobil, direğe çarparak durabildi, kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Kaza, Elazığ-Bingöl Karayolu’nun 25. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Güldal yönetimindeki 13 DA 203 plakalı kamyonetle seyir halindeyken Elazığ’a 25 kilometre kala Elmapınarı mevkiinde bir anlık dalgınlık sonucu karşı şeride geçip yol kenarındaki uyarı levhalarına çarpıp yoldan çıkarak aydınlatma direğine vurdu. Kaza sonrası araç içerisinde sürücü ile yanında bulunan Kadriye Özcan (56) sıkıştı.
Kazayı gören diğer sürücüler, durumu sağlık ve kurtarma ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri araç içerisinde sıkışan yaralılardan Kadriye Özcan’ın öldüğünü belirledi. Yaralı sürücü Güldal ise sıkıştığı yerden kurtarılarak ambulansla Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Olay yerinde hayatını kaybeden Özcan’ın cansız bedeni ise itfaiye ekipleri tarafından yapılan çalışmayla kurtarıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.