Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dinar Belediyesi FETÖ’cü dershaneyi kapatıp, tabelalarını söktü

Afyonkarahisar’ın Dinar İlçe Belediyesi’nin, Fetullahçı Terör Örgütü ile ilgisi olduğu tespit edilen ve belediyeye ait binada kiracı olduğu tespit edilen bir dershanenin kapatıldığı ve tabelalarının söküldüğünü açıkladı.Olayla...

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2016 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2016 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dinar Belediyesi FETÖ’cü dershaneyi kapatıp, tabelalarını söktü
Afyonkarahisar’ın Dinar İlçe Belediyesi’nin, Fetullahçı Terör Örgütü ile ilgisi olduğu tespit edilen ve belediyeye ait binada kiracı olduğu tespit edilen bir dershanenin kapatıldığı ve tabelalarının söküldüğünü açıkladı.
Olayla ilgili Dinar Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, mülkiyeti belediyeye ait, Camikebir Mahallesi, Tansa Sokakta bulunan Körfez isimli dershanenin kapatıldığı belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“FETÖ/PDY mensubu olduğu tespit edilen bir şirketin kirası altında bulunan binanın kira mukavelesi Belediyemiz Encümen Kararı ile feshedilmiş ve dershane levhaları indirilmiştir. Bina içerisinde bulunan taşınmazların Olağanüstü Hal (OHAL) Kanunu kapsamında çıkartılan Kanun Hükmünde Kararname gereği hazineye devredilmiştir. Bu konuda taşınmazların hazineye devri konusunda ilgili kurumlara müracaatlar yapılmıştır. Ayrıca belediyemiz tarafından terör örgütüne ait olduğu tespit edilen bir kız ve bir erkek pansiyonu olmak üzere iki pansiyonun iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatları iptal edilerek faaliyetten men edilmiş ve mühürlenerek kapatılmıştır.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.