Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dilek Doğan Davası Mütalaa İçin Savcıya Gönderildi

İstanbul Sarıyer’de terör örgütü DHKP/C’ye yönelik operasyon sırasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Dilek Doğan’ın ölümüne ilişkin açılan dava dosyası, mütalaasını açıklaması için savcıya gönderildi.İstanbul...

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2016 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2016 15:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Sarıyer’de terör örgütü DHKP/C’ye yönelik operasyon sırasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Dilek Doğan’ın ölümüne ilişkin açılan dava dosyası, mütalaasını açıklaması için savcıya gönderildi.
İstanbul 12’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen Dilek Doğan duruşması, kapalılık kararının verilmesinin ardından devam etti. Ara kararını açıklayan mahkeme heyeti, taraf avukatlarına varsa soruşturmanın genişletilmesi taleplerini, yoksa esas hakkında beyanlarını bildirmeleri için süre verilmesine hükmetti. Celse arası dosyanın mütalaasını açıklaması için duruşma savcısına gönderilmesine karar veren mahkeme heyeti, sanık polis memuru Y.M.’nin disiplin soruşturması yapılıp yapılmadığına ilişkin dosyanın gönderilmesi için ilgili kuruma yeniden yazı yazılmasına hükmetti. Duruşma 30 Mayıs tarihine ertelendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.