Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dikili’de motosikletlere dadanan hırsız suçüstü yakalandı

İzmir’in Dikili ilçesinde, son 2 ayda meydana gelen motosiklet hırsızlık olaylarının şüphelisi olduğu iddia edilen ve suçüstü yakalanan şahıs, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.Edinilen bilgiye göre, Türk turizminin gözde kentlerinden...

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2017 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2017 10:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dikili’de motosikletlere dadanan hırsız suçüstü yakalandı

İzmir’in Dikili ilçesinde, son 2 ayda meydana gelen motosiklet hırsızlık olaylarının şüphelisi olduğu iddia edilen ve suçüstü yakalanan şahıs, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Türk turizminin gözde kentlerinden Dikili ilçesinde peş peşe meydana gelen motosiklet hırsızlığı ihbarları nedeniyle çalışma başlatan Dikili İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yürüttüğü titiz çalışma ve güvenlik kameralarından elde edilen görüntülerle hırsızlık olayının şüphelisinin E.K. (40) olduğunu tespit etti. Şüpheliyi takibe alan emniyet ekipleri, E.K.’yi yeni bir hırsızlık girişimi esnasında suçüstü yakalayarak gözaltına aldı. Sorgulanmak üzere Asayiş Büro Amirliğine götürülen E.K.’nın 4 ve 26 Temmuz günlerinde de ilçe sınırlarında motosiklet çaldığı tespit edildi. Daha önceden de motosiklet hırsızlığından kaydı olduğu öğrenilen E.K., emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildiği Dikili Adliyesinde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dikili polisinin başarılı çalışmasıyla motosiklet hırsızının yakalanması ilçede motosiklet kullanmayı tercih eden vatandaşlara ve yazlıkçılara derin bir nefes aldırdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.