Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dicle’de Polis Aracına Bombalı Saldırı

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde, teröristler tarafından tuzaklanan bombalı araç, polis aracının geçişi sırasında patlatıldı. Olayda 1 polis şehit oldu, 1’i polis, 7 kişi yaralandı.Edinilen bilgilere göre olay, sabah saatlerinde Hastaneler...

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 14:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde, teröristler tarafından tuzaklanan bombalı araç, polis aracının geçişi sırasında patlatıldı. Olayda 1 polis şehit oldu, 1’i polis, 7 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre olay, sabah saatlerinde Hastaneler Caddesi’nde meydana geldi. Terör örgütü mensupları tarafından yola tuzaklanan bomba yüklü araç, polis aracının geçişi sırasında infilak ettirildi. Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda güvenlik görevlisi, sağlık ekibi ve ambulans sevk edildi.
Patlamada yaralanan polis ve vatandaşlar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan ve durumu ağır olan bir polis, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
POLİS BÖLGEDE KUŞ UÇURTMADI
Patlamanın ardından olay yerine gelen güvenlik güçleri bomba yüklü aracı infilak ettiren teröristleri yakalamak için geniş çapta operasyon başlattı. Güvenlik şeridinin çekildiği olay yerinden görüntü alınmasına da izin verilmezken, patlama nedeniyle bölgede çok sayıda ev ve iş yeri hasar gördü.
Öte yandan patlamanın ardından ilçe girişleri asker tarafından kapatıldı. Dicle ve civar illere gitmek isteyen araçlar, alternatif yollardan kent merkezine girmeye çalıştı.
Polis olay yeri incelemesine devam ederken, patlamayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.