Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Devrek’te Uyuşturucu Tacirleri Polisten Kaçamadı

Devrek’te uyuşturucu tacirleri polisten kaçamadı.Zonguldak’ın Devrek ilçesinde, gece devriye görevi yapan ekipler, şüphelendikleri aracı durdurmak istediler. ’Dur’ ihtarına uymayan ve içinde iki kişinin bulunduğu tespit edilen araç,...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2016 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2016 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Devrek’te Uyuşturucu Tacirleri Polisten Kaçamadı
Devrek’te uyuşturucu tacirleri polisten kaçamadı.
Zonguldak’ın Devrek ilçesinde, gece devriye görevi yapan ekipler, şüphelendikleri aracı durdurmak istediler. ’Dur’ ihtarına uymayan ve içinde iki kişinin bulunduğu tespit edilen araç, polis ekiplerinin sıkı takibi sonucu Dirgine Sokak’ta kıskıvrak yakalandı. Kaçarken araçtan dışarıya bir poşet atıldığını fark eden ekipler, araçta ve şahıslar üzerinde yapılan aramalarda 150 adet bonzai ve 300 adet uyuşturucu hap ele geçirdi.
Çocukların ve gençlerin uyuşturucu madde kullanımını önlemeye yönelik çalışmalarda yakalanan R.D. ve S.K. adlı şahıslar, poliste alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildiler. Polis yetkilileri, "İlçede huzur ve asayişin sürekli olması için gece gündüz demeden çalışmalara devem edilecek. Vatandaşlarımızdan da en küçük şüphe duydukları duyumları bizlerle paylaşmalarını rica ediyoruz" dediler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.