Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizli’de PKK Operasyonu’nda 4 Tutuklama

Denizli’de PKK’nın gençlik yapılanmasına yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 12 şüpheliden 4’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, salı günü terör örgütü PKK’ya yönelik operasyon...

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2016 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2016 10:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Denizli’de PKK’nın gençlik yapılanmasına yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 12 şüpheliden 4’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, salı günü terör örgütü PKK’ya yönelik operasyon düzenlemişti. Denizli’deki birçok eve eş zamanlı operasyon gerçekleştiren ekipler, operasyonlarda 19 kişiyi gözaltına aldı. Terörle mücadele ekiplerinin 6 aylık teknik ve fiziki takibinin ardından gerçekleştirilen operasyonda, evlerde çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi. Aralarında HDP Denizli İl Eş başkanı N.N.E. ve Merkezefendi İlçe eş başkanı S.B.’nin de bulunduğu 7 kişi emniyetteki ve savcılıktaki sorgularının ardından serbest bırakıldı. Emniyette susma hakkını kullanan ve sorulara yanıt vermeyen 12 kişiden Y.K, M.Y, F.T. ve O.U. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 8 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.