Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizli’de Kaza: 1 Yaralı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesine bağlı Akkonak Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kamyonet ile otomobilin karıştığı kazada, otomobilin içerisine sıkışan sürücü ise itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.Kaza,...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2016 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2016 10:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Denizli’nin Merkezefendi ilçesine bağlı Akkonak Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kamyonet ile otomobilin karıştığı kazada, otomobilin içerisine sıkışan sürücü ise itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Kaza, Akkonak Mahallesi’ndeki yürüyüş yolu üzerinde sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nadir K. yönetimindeki 20 BHF 01 plakalı otomobil ile Yunus Ç. yönetimindeki 20 AD 201 plakalalı kamyonet, yürüyüş yolu üzerinde bulunan kavşakta dikkatsizlik sonucu çarpıştı. Kazada yan yatan otomobilin içerisinde bulunan sürücü ise hurda yığınına dönün otomobilde sıkıştı. Yaralı sürücünün kurtarılması için olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede kaza yerine gelen itfaiye ekipleri yaralı sürücü Nadir K.’yi sıkıştığı yerden kurtararak 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim etti. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralı sürücü, tedavisi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı. Kazayla birlikte 1 saatliğine trafiğe kapatılan Akkonak Yürüyüş yolu ise yolun temizlenmesinin ardından yeniden trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.