Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizli’de Fetö Soruşturmasında 11 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Denizli’de geçtiğimiz gün yapılan ve 19 kişinin gözaltına alındığı Fethullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonun ardından 11 şüpheli adliyeye sevk edildi.Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık...

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2016 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2016 10:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Denizli’de geçtiğimiz gün yapılan ve 19 kişinin gözaltına alındığı Fethullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonun ardından 11 şüpheli adliyeye sevk edildi.
Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından geçtiğimiz gün 22 adrese FETÖ-PDY soruşturması kapsamında operasyon yapıldı. Aralarında Denizli Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörlüğü, Meteoroloji İl Müdürlüğü’nün de bulunduğu yerlerde saatler süren aramaların ardından 19 şüpheli gözaltına alınmıştı. Emniyetteki sorgunun ardından 8 kişi salıverilirken, Ü.D., O.Ç., A.K., S.O., G.T., M.K., F.Ş., H.G., Ö.D., H.A. ve A.E.İ. isimli 11 şüpheli adliyeye sevk edildi.
Şüphelilerin, ‘iş adamlarının örgüt adına eylem yapmak, terör örgütüne üye olmak ve finansal destek sağlamak, resmi belgede sahtecilik suçuna azmettirmek, anayasal düzene karşı hareket etmek ve kamu kurumunu kendi çıkarları için zarara uğratmak’ iddialarıyla gözaltına alındıkları kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.