Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizli’de bir apartta İranlı vatandaşın cesedi bulundu

Denizli’nin Pamukkale ilçesi 15 Mayıs Mahallesi 762 Sokakta bulunan bir apartta İran uyruklu Sepehr Khayyambashı’nın cesedi bulundu.Edinilen bilgilere göre, Denizli’nin Pamukkale ilçesi 15 Mayıs Mahallesi 762 Sokakta bulanan bir apartta, 36...

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2016 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2016 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Denizli’nin Pamukkale ilçesi 15 Mayıs Mahallesi 762 Sokakta bulunan bir apartta İran uyruklu Sepehr Khayyambashı’nın cesedi bulundu.
Edinilen bilgilere göre, Denizli’nin Pamukkale ilçesi 15 Mayıs Mahallesi 762 Sokakta bulanan bir apartta, 36 yaşındaki İran uyruklu Sepehr Khayyambashı evine girmek için kapıyı açmaya çalıştı. Kapıyı açamadan, kapının önünde birden yere yığıldı. Evden çıkan komşusu Khayyambashı’nın kapının önünde hareketsiz yattığını fark etti. Yerde yatan adamı kontrol eden vatandaş, daha sonra durumu polis ekiplerine haber verdi. 36 yaşındaki İranlının ölü olduğunu fark eden 112 Acil Servis ekipleri, durumu hemen polis ekiplerine haber verdi. İhbarın ardından polis ekipleri olay yerine sevk edildi.
Cumhuriyet Savcısı da olay yerine gelerek inceleme yaptı. Şahsın ölüm nedeninin belirlenmesi için soruşturma sürerken, kalp krizinden şüphelenildiği ifade edildi. Ceset otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Morguna kaldırıldı.
Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.