Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizli’de 4 hakim, 2 savcı tutuklandı

Denizli’de Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 4 hakim ve 2 savcı tutuklandı.Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması...

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2016 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2016 16:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Denizli’de Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 4 hakim ve 2 savcı tutuklandı.
Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması çerçevesinde geçtiğimiz hafta 6 hakim ve 3 savcı gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Çal Hakimi A.K., Çameli Hakimi M.D., Denizli 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi Üye Hakimi S.İ., Tavas Hakimi M.Ö., Denizli Cumhuriyet Savcısı Ö.İ.U., ile Acıpayam Cumhuriyet Savcısı U.S., tutuklandı.
Çivril hakimi G.A.A., Çivril Cumhuriyet Savcısı S.A. ve tutuklanan U.S.’nin eşi Acıpayam Hakimi S.S., ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Öte yandan dün Denizli Adliyesi’nde açığa alınan görevli 37 memur hakkında da gözaltı kararı çıkarıldı. Memurların evlerinde aramalar gerçekleştirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.