Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizli’de 33 iş adamı FETÖ’den tutuklandı

Denizli’de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 33 iş adamı tutuklandı.Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi...

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2016 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2016 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Denizli’de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 33 iş adamı tutuklandı.
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri tarafından FETÖ/PDY’ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında örgüte maddi destek sağladıkları ileri sürülen iş adamlarına operasyon düzenlendi. Operasyonda esnaf, şirket yöneticileri ve iş adamlarının da bulunduğu 85 kişi gözaltına alındı. 34 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye getirildi. Savcılıkta ifadeleri alınan 34 kişi tutuklanma talebiyle, Denizli Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.
Aralarından Denizli’nin ünlü iş adamlarının da bulunduğu 33 şüpheli tutuklanırken, biri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tutuklananların arasında örgütün şifreli iletişim sistemi olan ’ByLock’u kullananların da bulunduğu bildirildi. Gözaltında bulanan 51 kişinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.