Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizli İl Gıda ve Tarım ile Aile ve Sosyal Politikalar müdürleri açığa alındı

Denizli’de yürütülen darbe girişimi soruşturması kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sezgin Kutlu görevden uzaklaştırıldı.Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ)...

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2016 23:22
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2016 23:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Denizli İl Gıda ve Tarım ile Aile ve Sosyal Politikalar müdürleri açığa alındı
Denizli’de yürütülen darbe girişimi soruşturması kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sezgin Kutlu görevden uzaklaştırıldı.
Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi kapsamında yürütülen soruşturmada Denizli’deki kamu kurumlarındaki açığa alınma işlemleri devam ediyor. Bu kapsamda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın, Denizli İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sezgin Kutlu ve Pamukkale ve Merkezefendi ilçe müftülüklerinde görev yapan 22 imam ile müezzin açığa alındı.
Öte yandan açığa alınan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada açığa alınmasından dolayı üzüntü duyduğunu belirterek, "Paralel yapıyla bizzat mücadele eden birisiyim. 36 yıldır devletimizin çeşitli kademelerinde öğretmenlik, idarecilik, TBMM’de müşavirlik yapmanın yanı sıra 11 yıldır da Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü olarak görev yaptım. Görev yaptığım süre içinde 50’ye yakın takdir ve teşekkür belgesi aldım. Kesinlikle devlet ve millet düşmanı olan paralel yapı içinde bulunmadım, bulunmam da söz konusu olamaz. Devletimize, milletimize ve bizi idare eden hükümetimizle idarecilerimize bağlıyım ve bağlı olmaya da devam edeceğim" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.