Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizli Honaz’da huzur operasyonu

Denizli’nin Honaz ilçesi’ne bağlı Kocabaş Mahallesi’nde, uyuşturucu kaçakçılığına yönelik jandarma tarafından düzenlenen operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı. Çok sayıda evde arama yapan jandarma, çeşitli miktarda eroin ve...

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2016 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2016 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Denizli’nin Honaz ilçesi’ne bağlı Kocabaş Mahallesi’nde, uyuşturucu kaçakçılığına yönelik jandarma tarafından düzenlenen operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı. Çok sayıda evde arama yapan jandarma, çeşitli miktarda eroin ve esrar ile ruhsatsız silahların yanı sıra çok sayıda çalıntı eşya da ele geçirdi.
Denizli İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Honaz’ın Kocabaş Mahallesi’nde, ’Huzur operasyonu’ düzenledi. Jandarma timlerinin düzenlediği operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen kişilerin evlerine baskın yapıldı. Konutlarda yapılan aramalarda, 138 gram eroin, 523 gram esrar, 2 uyuşturucu hapın yanı sıra 2 ruhsatsız tabanca, 6 kuru sıkı tabanca, 140 mermi, 9 tüfek ve çalıntı olduğu belirlenen 9 televizyon, 5 altın küpe, 13 oto teybi, 3 motosiklet, 24 cep telefonu, 5 bilgisayar, 7 bisiklet, 53 adet de çeşitli elektronik cihaz ele geçirdi. Operasyonda bulunan çalıntı 1 keçi de sahibine teslim edildi. Gözaltına alınan 8 kişi, jandarmaya götürüldü.
1 yılda Kocabaş’a 476’ıncı operasyon
Jandarmanın son 1 yıl içinde sadece Kocabaş Mahallesi’nde uyuşturucu kaçakçılığına yönelik 476 çalışma yaptığı belirtildi. Yapılan aramalarda toplam 32 kilo 818 gram esrar, 1 kilo 375 gram eroin, 347 uyuşturucu hap ve 550 gram kokain ele geçirdi. Operasyonlarda gözaltına alınan 595 kişi hakkında yasal işlem yapılırken, 19’u tutuklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.