Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizli eski KOM Müdürü’ne "bylock" tutuklaması

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürü Erdal Dengiz, FETÖ’nün kriptolu haberleşme sistemi ’ByLock’u kullandığı iddiasıyla tutuklandı. İstihbarat müdürü Haluk E. ise çıkarıldığı...

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2016 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2016 12:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürü Erdal Dengiz, FETÖ’nün kriptolu haberleşme sistemi ’ByLock’u kullandığı iddiasıyla tutuklandı. İstihbarat müdürü Haluk E. ise çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, örgütün kriptolu haberleşme sistemi ByLock’u kullandığı gerekçesiyle KOM eski Şube Müdürü Erdal Dengiz ile İstihbarat Şube Müdürü Haluk E.’yi gözaltına aldı.
İki hafta önce Uşak’ta gözaltına alındıktan sonra Denizli’ye getirilen Erdal Dengiz ve Haluk E., dün Denizli Adliyesine sevk edildi. Erdal Dengiz, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanırken, Haluk E. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.