Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizden Kovalarla Su Taşıyıp Yangını Söndürdüler

Muğla’nın Bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın, Gümbet İskelesi’nde çalışan personel ve iskelede bulunan teknelerin gemicilerinin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.Yangın, Gümbet Mahallesi’nde özellikle günlük tur teknelerinin...

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2016 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2016 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Denizden Kovalarla Su Taşıyıp Yangını Söndürdüler
Muğla’nın Bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın, Gümbet İskelesi’nde çalışan personel ve iskelede bulunan teknelerin gemicilerinin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.
Yangın, Gümbet Mahallesi’nde özellikle günlük tur teknelerinin yoğunlukta olduğu Gümbet İskelesi’nin bulunduğu bölgede otluk ve makilik alanda çıktı. Elektrik tellerinden düşen kıvılcım nedeniyle çıktığı iddia edilen yangına liman personeli ve gemiciler denizden kovalarla su taşıyarak ve yaklaşık 15 kadar yangın tüpüyle müdahale ettiler. Yaklaşık 30 kadar gemici ve tekne sahibinin de müdahalesi ile kısa sürede söndürülen yangına daha sonra Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum İtfaiye Grup Amirliğine bağlı ekipler müdahale etti.
Ekipler bölgede soğutma çalışması yaparken, polis ekipleri de yangının çıkış sebebiyle ilgili incelemelerde bulundu. Yanan yaklaşık 50 metrekarelik alandaki çok sayıda cam şişe ve diğer çöpler dikkat çekti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.