Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizde kaybolan babanın cesedi kayalıklara vurdu, oğlunu arama çalışmaları sürüyor

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde dalgalara kapılan oğlunu kurtarmak isterken boğularak hayatını kaybeden 36 yaşındaki Alim Yıldız’ın cesedi kıyıya vurunca yakınları tarafından çıkartıldı. 6 yaşındaki Mehmet’i ise arama çalışmaları...

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2016 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2016 11:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde dalgalara kapılan oğlunu kurtarmak isterken boğularak hayatını kaybeden 36 yaşındaki Alim Yıldız’ın cesedi kıyıya vurunca yakınları tarafından çıkartıldı. 6 yaşındaki Mehmet’i ise arama çalışmaları devam ediyor.
İstanbul’da oturan 36 yaşındaki Alim Yıldız, denize girmek için ailesi ile Kandıra’nın Kerpe koyuna geldi. Alim Yıldız’ın 6 yaşındaki oğlu Mehmet Ali, kayalıklarda beklediği sırada dalganın vurmasıyla denize düştü. Oğlunun denize düştüğünü gören Alim Yıldız da kurtarmak için dalgaların arasına atladı. Ancak bir süre sonra baba ve oğlu dalgaların arasında kayboldu. İhbar üzerine olay yerine arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Ekipler akşam saatlerine kadar yaptıkları aramalardan netice alamayınca, havanın kararması üzerine çalışmalara ara verdi. Baba ve oğlunun bulunması için sabah saatlerinde tekrar arama çalışması başlatıldı. Ancak dalgaların fazla olması sebebiyle yine çalışmalara ara verildi. Saat 10.00 sıralarında arama çalışmaları yeniden başlarken, baba Alim Yıldız’ın cesedi kayalıklara vurdu. Cesedi fark eden yakınları baba Alim Yıldız’ı denizden çıkardı.
6 yaşındaki Mehmet Ali Yıldız’ı arama çalışmaları ise sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.