Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dede ve ninesini gasp eden torun tutuklandı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde 77 yaşındaki yatalak dedesi ile 73 yaşındaki ninesini balkondan zorla girdiği evlerinde gasp eden 19 yaşındaki torun, tutuklanarak cezaevine gönderildi.Edinilen bilgilere göre olay, Çorlu’da Reşadiye Mahallesi...

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2016 16:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde 77 yaşındaki yatalak dedesi ile 73 yaşındaki ninesini balkondan zorla girdiği evlerinde gasp eden 19 yaşındaki torun, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgilere göre olay, Çorlu’da Reşadiye Mahallesi Yeni Sokak üzerindeki Osman G.’nin evinde meydana geldi. Eşi Selvet G. (73) ile ikamet eden ve yatalak hasta olduğu kaydedilen Osman G.’nin (77) evine balkondan zorla giren 19 yaşındaki torun S.G., dede ve ninesini darp edip yaşlı çiftin kefen parası olarak biriktirdikleri yaklaşık 5 bin TL değerindeki altın, döviz ve Türk Lirasını alarak kayıplara karıştı.
Dedesinin yattığı yatağından altında sakladığı paraları alan ve madde bağımlısı olduğu öne sürülen torun S.G., Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.
Hırsızlık, uyuşturucu madde kullanımı, yaralama ve gasp gibi suçlardan çok sayıda sabıkası olduğu kaydedilen torun S.G., sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak Çorlu Cezaevine konuldu.
Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürdürülüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.