Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DBP Ve HDP’li Başkanlar Hakim Karşısında

Bursa’da bölücü terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ın tutuklanmasının 17. yılında propaganda yapan, aralarında DBP ve HDP’li başkanların da bulunduğu 12 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan eylemciler bugün hakim karşısına...

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2016 09:42
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2016 09:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da bölücü terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ın tutuklanmasının 17. yılında propaganda yapan, aralarında DBP ve HDP’li başkanların da bulunduğu 12 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan eylemciler bugün hakim karşısına çıkacak.
Edinilen bilgiye göre, bölücü terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın tutuklanmasının 17. yıl dönümünde merkez Osmangazi ilçesi Panayır Mahallesi’nde izinsiz gösteri ve terör propagandası yapmaya çalışan kişiler tespit edildi. Bursa Emniyet Müdürlüğü Terörler Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler düzenledikleri operasyonla 12 kişiyi gözaltına aldı. Aralarında Demokratik Bölgeler Partisi Bursa İl Eş Başkanı ve HDP Osmangazi İlçe Başkanının da olduğu 12 kişi yapılan sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan, şüphelilerin evlerinde ve iş yerlerinde yapılan aramalarda örgütsel dokümanlar ele geçirildiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.